Over ons

Beau de la Mo is opgericht door Monique Eickhoff – Tjin-Asjoe

“Vind je passie” zei iemand ooit eens tegen mij… Maar hoe kan dat als je zoveel dingen leuk vindt? Door je krachten te bundelen!

Twee jaar geleden begon ik met armbandjes te maken, die in mijn omgeving razend populair bleken te zijn. Ik vond het heerlijk om creatief bezig te zijn met iets wat ook waarde had voor anderen. Op het moment dat ik op zoek was naar groothandels om inkopen te doen voor mijn sieraden, vond ik ook uit waar ik kleding kon inkopen. And I’m a sucker for fashion… Ik besloot mijn twee passies met elkaar te combineren; creatief bezig zijn en damesmode. Tadaa, Beau de la Mo werd geboren!

Wij zijn altijd op zoek naar speciale items. Daarbij houden we de dames in ons hoofd die verzorgd, fashionable, soms elegant en soms een tikkeltje edgy zijn. Bij ons ben vrij om je eigen stijl te bepalen. Met handgemaakte sieraden, kleding, schoenen en accessoires. Verder vinden wij het heel belangrijk dat je tevreden bent nadat je de artikelen hebt ontvangen.
Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd contact met ons opnemen, we gaan door tot jij blij bent!

Enjoy,

Liefs Beau de la Mo